• português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Atividades de Pesquisa - Coleta Projeto FAPESC
  • Artigos coletados para o Protótipo
  • Semina: Ciências Biológicas e da Saúde
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Atividades de Pesquisa - Coleta Projeto FAPESC
  • Artigos coletados para o Protótipo
  • Semina: Ciências Biológicas e da Saúde
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The effects of oat bran and soy flour on humoral immune response in rats fed hypercholesterolaemic diets

Os efeitos do farelo de aveia e da farinha de soja na resposta imune humoral de ratos alimentados com dieta hipercolesterolêmica

Thumbnail
Author
Lobato, Luciana Pereira
Fernandes, Eduardo Vignoto
Juliani, Luiz Carlos
Ferrari, Osny
Ramos, Solange de Paula
Gerez, Juliana Rubia
Vanat, Niara
Balarin, Mara Regina Stipp
Venancio, Emerson José
Grossmann, Maria Victoria Eiras
Metadata
Show full item record
URI
http://www.labtecgc.udesc.br/tabd1/handle/123456789/1123
Collections
  • Semina: Ciências Biológicas e da Saúde

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV